Este portal web únicamente utiliza cookies propias con finalidad técnica, no recaba ni cede datos de carácter personal de los usuarios sin su consentimiento.
Sin embargo, podría contener enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas a la del INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que usted podrá decidir si acepta o no cuando acceda a ellos. Más información Aceptar
Consultores de movilidad

26/06/2014

XVII Fòrum de la Seguretat

XVII Fòrum de la Seguretat XVII Fòrum de la Seguretat
El Fòrum de la Seguretat és un espai d'anàlisi i debat dins de l'àmbit de la seguretat. En una societat cada cop més complexa, els problemes no poden ser abordats amb visions simples. Per això l'IDES organitza el Fòrum de la Seguretat amb la voluntat d'enfocar l'observació i l'anàlisi de la seguretat d'una manera completa i pluridimensional. Aquest any la fundació ha posat el seu focus d'atenció a la seguretat viària en totes les seves dimensions.
Aprofitant l'aprovació del Pla Català de Seguretat Viària el desembre del 2013, es vol crear un espai d'anàlisi i reflexió que serveixi per presentar els principals objectius d'aquest Pla i aprofundeixi en els aspectes més determinants de la sinistralitat viària.Ole Thorson participarà a la xarla "Diferents enfocaments a la sinistralitat viària"