Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Transporte público

Transport públic

INTRA analitza, planifica i dissenya les xarxes de transport públic, tant urbanes com interurbanes, per servir les demandes potencials i proporcionar les condicions òptimes en l'accés a parades i estacions.

Estudis de demanda

Estudios de demandaAugmentar la quota de l’ús del transport públic i fer-lo més eficient és un dels reptes que han d’afrontar els municipis. Els hàbits i els modes per desplaçar-se es flexibilitzen i canvien. Aquests estudis permeten determinar la demanda i esdevenen una eina d’importància cabdal en el disseny, reestructuració i implantació del transport públic en un àmbit territorial concret.

Planificació de serveis

Planificación de serviciosEl foment i promoció dels serveis de transport públic és un requeriment indispensable per tal d’assolir els objectius ambientals fixats, per una mobilitat segura, sostenible, equitativa i eficient. Per tal que així sigui, l’òptima planificació del servei augmenta l’atractiu i eficiència del transport públic per tal d’assolir els objectius citats.

Estudis de taxi

Aquests estudis permeten augmentar la quota de desplaçaments que el servei del taxi realitza a les ciutats, potenciant la qualitat del servei, i ajustant-lo a les noves necessitats de la ciutadania.