Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Señalizacion semafórica

Senyalització semafòrica

INTRA realitza estudis d'optimització de les regulacions amb semàfor i també estudis i projectes de senyalització que permeten millorar la comoditat dels usuaris i donar més capacitat i seguretat a la xarxa viària.

Desviaments d’obres

Desviaments d’obres Aquests estudis avaluen l’impacte en la circulació de vehicles, transport públic i vianants que puguin ocasionar possibles obres, talls temporals de circulació, afectacions a la via pública, etc. S’aporten solucions temporals que minimitzen els inconvenients als usuaris de la via pública.

Projectes de senyalització

Projectes de senyalitzacióAquests projectes defineixen la tipologia i localització dels senyals informatius i normatius, amb l’objectiu de que el conductor disposi d’una informació clara, suficient i segura.

Investigació aplicada

Investigació aplicadaDesenvolupament d’estudis d'investigació d’àmbit nacional i internacional, participant de les tendències, metodologies i línies més avançades en els camps de la mobilitat, del transport i dels seus efectes.

Semaforització

Semaforització El funcionament semafòric d’una intersecció, via, carrer,... incideix directament sobre la capacitat de la via. Aquests estudis permeten avaluar i planificar la regulació semafòrica, tenint en compte tots els usuaris de la via pública, amb l’objectiu de millorar-ne el funcionament i/o resoldre possibles conflictes.

ITS i Smart city

ITS i Smart cityLes noves tecnologies i canals de comunicació permeten l’aplicació de polítiques de mobilitat dinàmiques i ajustables a les necessitats dels usuaris. En una clara aposta per la “smart city”, l’aplicació dels sistemes intel·ligents de transport (ITS) ha de permetre l’optimització dels recursos per, sense perdre competitivitat, fer front als reptes ambientals.