Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Seguridad vial

Seguretat viària

INTRA analitza la seguretat viària de les xarxes viàries, realitza auditories de seguretat i elabora plans de seguretat viària, tant en l'àmbit urbà com en carretera (àmbit local o regional). La millora de la seguretat viària forma part de l’ADN d’INTRA, essent una de les àrees de treball més destacades.

Plans Estratègics

Són instruments que tenen per objectiu ordenar el conjunt de les mesures, recursos i accions necessàries per aconseguir l’objectiu de reduir la sinistralitat en un àmbit territorial determinat. Els plans estratègics s’emmarquen en les polítiques de reducció de l’accidentalitat establertes per la UE.

Auditories de Seguretat Viària

Auditories de Seguretat Viària Tenen per objectiu la reducció de l’accidentalitat i la prevenció d’accidents en trams concrets de la xarxa. Analitza els nivells d’accidentalitat i realitza un diagnòstic de la configuració de la via en relació a la seguretat viària.

Trams de Concentració d’Accidents i punts negres

La identificació dels trams i punts amb major perillositat permet l’encert d’actuacions futures sobre la xarxa per tal de reduir els accidents de trànsit. L’objectiu d’aquests estudis és inventariar els trams en funció d’una sèrie de paràmetres, i conseqüentment optimitzar l’eficàcia de les actuacions posteriors a realitzar per a la millora de la seguretat viària. En aquest àmbit, INTRA col·labora amb el RACC des del 2001 amb el càlculs d’índex de perillositat per trams dins el marc de l’EuroRAP.

Seguretat viària urbana

A partir d’una diagnosi de la seguretat viària local i una bateria de mesures de millora i prevenció, els Plans Locals de Seguretat Viària són una eina elemental en la construcció d’un espai públic més segur. Els PLSV promouen, a més, la implicació dels tècnics i polítics municipals i dels diferents usuaris de la via.

Movilidad Mobilidad