Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

Responsabilitat Social Corporativa

INTRA assessora, participa i col·labora en el tercer sector social. Des de la seva fundació, INTRA aposta per la defensa de les causes justes i per la millora de la societat en la que vivim de manera activa i dinàmica.

Catalunya Camina

Catalunya Camina neix amb l'objectiu de promoure i millorar les condicions dels vianants i de reforçar la seguretat viària en pobles i ciutats. Aquesta associació disposa d’un despatx a les oficines d'INTRA a Barcelona i té com a president el Sr. Emeka Okpala, soci de INTRA. www.catalunyacamina.org

Prevenció d’Accidents de Trànsit P(A)T

P(A)T promou iniciatives que es tradueixen en beneficis per a la seguretat viària i la millora dels drets dels afectats per accidents de trànsit. L’associació, sense ànim de lucre i declarada d’interès públic, ofereix orientació legal i psicològica a víctimes i familiars. L’oficina està ubicada a la seu d’INTRA a Barcelona.
www.pat-apat.org

International Federation of Pedestrians (IFP)

La IFP promou i defensa el dret a la plena accessibilitat i mobilitat dels vianants. El Sr. Ole Thorson, soci d'INTRA, ha estat el president de la federació entre 2005 i 2012.