Este portal web únicamente utiliza cookies propias con finalidad técnica, no recaba ni cede datos de carácter personal de los usuarios sin su consentimiento.
Sin embargo, podría contener enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas a la del INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que usted podrá decidir si acepta o no cuando acceda a ellos. Más información Aceptar
Consultores de movilidad

14/12/2018

Presentació de l’estudi de camins escolars al barri d’Almeda de Cornellà de Llobregat

Presentació de l’estudi de camins escolars al barri d’Almeda de Cornellà de Llobregat Presentació de l’estudi de camins escolars al barri d’Almeda de Cornellà de Llobregat

Aquest mes finalitza la redacció de l’estudi de camins escolars de l’escola Dolors Almeda, escola Martinet i escola Arc de Sant Martí del barri d’Almeda, coordinat per l’empresa INTRA.

La participació de tots els agents socials ha estat decisiva per a la definició del projecte: infants, famílies, personal dels centres, equips directius, AMPAs i Ajuntament.

Entre les accions participatives del procés destaca l’activitat educativa codirigida per l’Ajuntament i INTRA durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible d’aquest any 2018 (del 17 al 21 de setembre).