Este portal web únicamente utiliza cookies propias con finalidad técnica, no recaba ni cede datos de carácter personal de los usuarios sin su consentimiento.
Sin embargo, podría contener enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas a la del INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que usted podrá decidir si acepta o no cuando acceda a ellos. Más información Aceptar
Consultores de movilidad

Noticias

 • 06/06/2014
  Barcelona per la Seguretat Viària
  El Pla actua prioritàriament amb els col·lectius més vulnerables de la mobilitat, que són els vianants, els ciclistes i els motoristes.
  Leer más
 • 19/05/2014
  Vistiplau definitiu del ple a un Pla de Mobilitat a Sant Cugat de 12 anys i 27 milions d'euros
  El ple municipal dóna el vistiplau definitiu al Pla de Mobilitat, que ha rebut el vot positiu de tots els partits, excepte el PP, que hi ha votat en contra. El document preveu en 12 anys ampliar la vianantització del centre i desplaçar bona part del vehicle motoritzat cap a l'extraradi. El full de ruta prioritza el vianant i el transport públic per davant de la resta de vehicles privats.
  Leer más
 • 07/05/2014
  Joan Estevadeordal visita
  Joan Estevadeordal, president de Catalunya Camina, dóna la seva opinió sobre la bicicleta i el model de mobilitat i regulació a la ciutat de Barcelona.
  Leer más