Este portal web únicamente utiliza cookies propias con finalidad técnica, no recaba ni cede datos de carácter personal de los usuarios sin su consentimiento.
Sin embargo, podría contener enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas a la del INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que usted podrá decidir si acepta o no cuando acceda a ellos. Más información Aceptar
Consultores de movilidad

Noticias

 • 03/06/2015
  Ole Thorson habla sobre la
  En el número 41 de Junio de 2015 de Camins.cat, la revista del Colegio de Ingenieros de caminos, canales y puertos de Catalunya, Ole Thorson habla sobre la "Smart Mobility" y sus desafíos y oportunidades.
  repliky hodinek

  Leer más
 • 05/05/2015
  INTRA participa a la 11 Jornada Catalana de la Mobilitat
  La Jornada AMTU arriba aquest 2015 a la seva onzena edició. Després d’una dècada acumulant experiència, l’entitat es proposa nous reptes i objectius entre els quals destaca el de consolidar-la com a Jornada Catalana de la Mobilitat. Així ho fem constar a la nova imatge que identificarà la jornada a partir d’aquest any i que recull la voluntat que ha mogut l’AMTU des del primer dia: convertir-la en cita anual de referència pels actors en matèria de mobilitat de Catalunya.

  Leer más
 • 03/05/2015
  Apujar el límit de velocitat fins als 130 quilòmetres per hora suposarà unes quantes morts més
  President de l'Associació de Prevenció d'Accidents de Trànsit. Enginyer de camins, s'autodefineix com a enginyer de trànsit i mobilitat. No condueix, "tot i que durant un temps anava en moto, però ho vaig deixar", explica. Prefereix el transport públic. "Es tracta d'adaptar l'agenda si vas en tren o en autobús necessites un marge de mitja hora per arribar, és només qüestió d'organitzar-se i d'acostumar-se", assenyala.
  Leer más