Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

Notícies

 • 04/06/2018
  14a Jornada Catalana de la Movilidad
  Intra colabora en la 14a Jornada Catalana de la Movilidad organizada por la AMTU y que se celebra en Castellolí los días 6 y 7 de junio de 2018. La temática principal de esta edición es el transporte público con vehículos autónomos.
  Llegir més
 • 16/04/2018
  El projecte InDeV a l'edició d'abirl de Government Europa

  Aquest abril la revista Government Europa (núm. 25) ha publicat un reportatge sobre el projecte InDeV en el que INTRA participa. El coordinador d’aquest projecte europeu, Aliaksei Laureshyn, comenta diferents aspectes del projecte i la manera en que està ajudant a comprendre millor l’accidentalitat dels usuaris vulnerables.


  Llegir més
 • 12/04/2018
  L’Ajuntament de Barcelona portarà a Aprovació Provisional el projecte d’Espai Barça

  El proper dia 27 d’abril, es farà l’aprovació provisional de la Modificació del Pla General Metropolità en l’àmbit de Les Corts - FC Barcelona. La comissió de govern informarà avui favorablement sobre el projecte d’Espai Barça després d’unes modificacions un cop finalitzat el període d’al·legacions.


  Llegir més