Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

Notícies

 • 20/09/2018
  Salou presenta el seu pla de mobilitat urbana sostenible
  Aquest matí en roda de premsa, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González; junt amb el regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut; i Joan Estevadeordal, responsable de l’empresa INTRA; han presentat el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Salou.
  Llegir més
 • 19/09/2018
  Mobilitat sostenible a Betevé
  Contaminació, soroll, cotxes privats que són els reis de l’espai públic, dificultats de convivència entre vianants, ciclistes i motoristes… són algunes de les problemàtiques associades a la mobilitat a les grans ciutats. En aquest Deuwatts parlem de mobilitat sostenible i de diverses iniciatives que proposen altres maneres de moure’s per la ciutat.
  Joan Estevadeordal i Emeka Okpala participen en el programa.

  Llegir més
 • 19/06/2018
  Presentació del Pla Específic de la Bicicleta a Reus

  El passat dilluns 18/06/2018 l’Ajuntament de Reus va presentar el Pla Específic de la Bicicleta redactat per INTRA. El Pla Específic de la Bicicleta sorgeix del les propostes del Pla de Mobilitat Urbana de Reus i segueix les seves directrius.


  Llegir més