Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

Notícies

 • 03/06/2015
  Ole Thorson parla sobre la
  En el número 41 de Juny de 2015 de Camins.cat, la revista del Col·legi d'Enginyers de camins, canals i ports de Catalunya, Ole Thorson parla sobre la "Smart Mobility" i els seus desafiaments i oportunitats.
  Llegir més
 • 05/05/2015
  INTRA participa a la 11 Jornada Catalana de la Mobilitat
  La Jornada AMTU arriba aquest 2015 a la seva onzena edició. Després d’una dècada acumulant experiència, l’entitat es proposa nous reptes i objectius, entre els quals destaca el de consolidar-la com a Jornada Catalana de la Mobilitat. Així ho fem constar a la nova imatge que identificarà la jornada a partir d’aquest any i que recull la voluntat que ha mogut l’AMTU des del primer dia: convertir-la en cita anual de referència pels actors en matèria de mobilitat de Catalunya.
  Llegir més
 • 03/05/2015
  Apujar el límit de velocitat fins als 130 quilòmetres per hora suposarà unes quantes morts més
  President de l'Associació de Prevenció d'Accidents de Trànsit. Enginyer de camins, s'autodefineix com a enginyer de trànsit i mobilitat. No condueix, "tot i que durant un temps anava en moto, però ho vaig deixar", explica. Prefereix el transport públic. "Es tracta d'adaptar l'agenda, si vas en tren o en autobús necessites un marge de mitja hora per arribar, és només qüestió d'organitzar-se i d'acostumar-se", assenyala.
  Llegir més