Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

Notícies

 • 27/02/2017
  Sessions
  Ole Thorson participarà els dies 28 de febrer i 1 de març de 2017 en les sesions del "Manual de Auditorías de Seguridad Vial para Colombia" que es celebraràn a Bogotá i Cali, respectivament.
  Llegir més
 • 16/02/2017
  Jornada “10 anys de Plans Locals de Seguretat Viària a Catalunya”
  El dijous 16 de Febrer de 2017 es celebra la jornada "10 anys de Plans locals de Seguretat Viària a Catalunya". Jordi Parés, soci d'Intra, participarà a la taula rodona "Presentació anàlisi de l'avaluació dels plans locals a Catalunya" i parlarà sobre l'avaluació dels PLSV a Catalunya i la reducció de l'accidentalitat.
  Llegir més
 • 24/11/2016
  Jornades de treball. Manual d'Auditoríes de Seguretat Viària per a Colòmbia
  Els díes 21 i 22 de novembre, INTRA (conjuntament amb el seu soci Moviconsult) ha organitzat a les ciutats de Medellín i Bogotá conferències i taules de difusió del Manual d'Auditoríes de Seguretat Viària per a Colòmbia, dintre de la consultoria que s'està desenvolupant per encàrrec del Ministerio de Transporte. En aquest contexte s'ha presentat el projecte InDeV, dintre del seu disemination plan
  Llegir més