Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

Notícies

 • 06/07/2017
  L'ajuntament i el club arriben a un acord per construir l'Espai Barça
  Després de dècades de negociacions, aproximacions i desacords, ja que el projecte inicial (menys ambiciós que l’actual) té el seu origen amb la presidència de Josep Lluís Núñez, l’Ajuntament de Barcelona i el Barça anunciaran avui l’acord per iniciar la construcció de l’Espai Barça, un macroprojecte que inclou des de la reforma integral del Camp Nou fins a la construcció del nou Palau Blaugrana passant per la reordenació de l’entorn de l’estadi.
  Llegir més
 • 04/07/2017
  El 21 % dels passatgers dels seients posteriors no porta el cinturó
  Un estudi sobre la seguretat a les autopistes del grup Abertis constata que el 21,3 % dels passatgers que viatjen als seients posteriors dels vehicles que circulen per les autopistes espanyoles ho fan sense el cinturó de seguretat possat.
  Llegir més
 • 07/06/2017
  13a Jornada Catalana de la Mobilitat
  Intra col·labora a la 13a Jornada Catalana de la Mobilitat organitzada per l'AMTU i que es celebra a Castellbisbal el dia 7 de juny de 2017.
  Llegir més