Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

Notícies

 • 20/03/2018
  Jornada de l'ATM sobre els plans de desplaçament d'empresa
  El passat 19 de març de 2018 va tenir lloc la Jornada ATM "El Pla de Desplaçaments d'Empresa - PDE, l'eina bàsica de la gestió de la mobilitat en l'entorn laboral". Els PDE són instruments clau per a gestionar la mobilitat produïda per l'activitat d'una empresa, reduir els impactes negatius i millorar la seguretat viària in itinere i in labore. A la jornada s’ha exposat el cas del Pla de Desplaçaments d'Empresa de Roche (Sant Cugat del Vallès) per part del seu site manager. El PDE de Roche ha estat elaborat per INTRA.
  Llegir més
 • 27/10/2017
  1er Foro Latinoamericano de Peatones
  Ole Thorson serà un dels encarregats d'obrir el 1er Foro Latinoamericano de Peatones que es celebrarà els díes 27 i 28 d'octubre a Medellín (Colombia) amb la ponància "La imagen del peatón en el diseño urbano".
  Llegir més
 • 25/10/2017
  Calafell vol posar fre als atropellaments de vianants
  Intra farà un estudi de mobilitat del municipi

  Llegir més