Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

Experiència

INTRA, amb més de 40 anys d'activitat, compta amb una àmplia experiència i capacitat d'adaptació, desenvolupant l'estructura necessària per dur a terme estudis a petita i gran escala amb la disponibilitat de les eines específiques que requereix l'enginyeria del transport i la mobilitat.

El caràcter dinàmic, internacional i emprenedor d’INTRA queda reflectit en els projectes realitzats arreu del món. Fins 2013 s’han realitzat més d’un miler de projectes i/o estudis a totes les comarques de Catalunya, a 44 ciutats i regions espanyoles i a 12 països d’Europa, Àfrica i Sudamèrica.

Movilidad Mobilidad

Experiència i referències:

Ponències, congressos i publicacions

Els tècnics i enginyers d’INTRA han participat en més de 200 ponències en congressos i seminaris de mobilitat i seguretat viària a Espanya, Europa i Sudamèrica.

Al llarg dels més de 40 anys d’experiència, l’equip d’INTRA ha elaborat articles, anuaris, manuals i guies per diferents institucions, revistes de divulgació científica i mitjans de comunicació. Les més de 100 publicacions que ha editat INTRA, en àmbits com la seguretat viària, la millora de l’espai urbà, el medi ambient, la protecció del vianant, els desplaçaments en bicicleta, els viatges in itinere, la senyalització... avalen la qualitat i rigorositat de la feina feta.

Publicacions:

Docència

Ole Thorson ha estat professor associat de la càtedra de Transports de l’UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) entre 1989 i 2007 i coordinador i professor del curs d’Auditories de Seguretat Viària organitzat per la UPC el 2004-2005. També ha impartit classes al curs de Seguretat Viària per l’AATE (Autoridad Autónoma del Tren Eléctrico) a Lima el 2013. Des del 2011 fins a l’actualitat és professor extern de la Fundació Politècnica de Catalunya de l’UPC a la Universitat de ETSECCOB Barcelona.

Jordi Parés ha estat professor dels cursos de postgrau d’Auditors de Seguretat Viària a Carreteres, del màster de Gestió del Trànsit i Seguretat Viària de l’UPC i del curs de Seguretat Viària per l’AATE (Autoridad Autónoma del Tren Eléctrico) a Lima el 2013. Des del 2011 fins a l’actualitat, és professor extern de la Fundació Politècnica de Catalunya de l’UPC a les Universitats de ETSECCOB Barcelona, pacifico Lima a Perú i Universitat de la Salle de Bogotà.

Joan Estevadeordal ha estat professor del curs Actuacions i mesures pels vianants organitzat pel COAC (Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya) a l’escola SERT el 2007 i del curs de Seguretat Viària per l’AATE (Autoridad Autónoma del Tren Eléctrico) a Lima el 2013. Des del 2011 fins a l’actualitat, és professor extern de la Fundació Politècnica de Catalunya de l’UPC a les Universitats de ETSECCOB Barcelona, pacifico Lima a Perú, Universitat de la Salle i Escuela de Ingenieros Militares de Bogotà.

Daniel Jordi ha estat professor del curs Accés als polígons industrials organitzat pel COAC (Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya) a l’escola SERT el 2007.