Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

19/11/2019

Es presenta el nou Pla de Seguretat Viària de Barcelona

Es presenta el nou Pla de Seguretat Viària de Barcelona Es presenta el nou Pla de Seguretat Viària de Barcelona CUQb8YUh7kw
El passat dimarts 18 de novembre es va presentar el Pla Local de Seguretat Viària 2019-2022 de la ciutat de Barcelona redactat per INTRA per encàrrec de el Servei Català de Trànsit en conveni amb l'Ajuntament de Barcelona.

Richard Mille Replica Watches
L'Ajuntament de Barcelona va presentar ahir, dimarts 18 de novembre, el Pla Local de Seguretat Viària 2019-2020 de la mà de la regidora de mobilitat, Rosa Alarcon, el regidor de seguretat Albert Batlle, el director de Mobilitat, Adrià Gomila i el cap de la Divisió de Trànsit de la Guàrdia Urbana, Juan José Vilanova.El Pla és el principal instrument per millorar la seguretat viària, pacificar la mobilitat i reduir els accidents en gravetat i en nombre. Té com a objectiu reduir un 20% els accidents amb víctimes mortals i un 16% les víctimes ferides greus.
Se centra en 4 eixos:
  1. Educació viària
  2. Tecnologia i urbanisme
  3. Control i vigilància
  4. Assistència a les víctimes dels accidents de trànsit