Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

INTRA l’empresa

INTRA, Ingeniería de Tráfico S.L., desenvolupa estudis de trànsit, transports, i ordenació del territori en els seus aspectes relacionats amb la mobilitat.

El transport, tant de mercaderies com de passatgers, és un element inherent a tota activitat econòmica. Un correcte funcionament de tot el sistema de transports permetrà l'òptim desenvolupament socioeconòmic de l'àmbit en el qual es produeixi.

Però el transport es troba condicionat per múltiples factors externs. Les grans solucions s'obtindran amb la integració conjunta d'actuacions i amb aplicacions sobre l'ordenació territorial, i no solament amb operacions que afectin únicament al trànsit.

Tant en el sector públic com en el privat, els recursos amb què es compta per a la gestió han de buscar l'eficàcia i la rendibilitat per sobre de tot i, a més, ho han de fer sense oblidar els efectes socials, ambientals i econòmics. Els estudis que realitza pretenen optimitzar aquesta eficàcia mitjançant l'anàlisi i diagnosi de la mobilitat, la prognosi d'alternatives futures, la planificació en ciutats/regions de les actuacions a plantejar, les propostes detallades sobre el trànsit i transport, la seva programació en el temps i el seu seguiment.