Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

02/09/2020

Comencen les obres de millora de la mobilitat dels polígons industrials de Viladecavalls

Comencen les obres de millora de la mobilitat dels polígons industrials de Viladecavalls Comencen les obres de millora de la mobilitat dels polígons industrials de Viladecavalls

Aquesta setmana han començat les obres de primera fase del Projecte de Modernització dels Polígons Industrials a Can Trias, La Bòbila i Can Mitjans.

En 2019, la Diputació de Barcelona va concedir una subvenció a l’Ajuntament de Viladecavalls per executar una sèrie de millores per millorar la mobilitat, la seguretat viària i l’eficiència energètica dels polígons industrials del municipi.

INTRA redacta a finals de 2019 un projecte amb mesures per desenvolupar: FineTimepieces

  • La xarxa per a vianants: Es millora l’accessibilitat i la seguretat dels itineraris d’accés als polígons industrials amb l’objectiu d’incrementar la mobilitat a peu.
  • La xarxa per a bicicletes: Es millora l’accessibilitat en bicicleta per accedir als polígons industrials des del nucli  urbà i des dels barris de Can Trias i Sant Miquel Guanteres.
  • La xarxa del vehicle privat: Es reordenen els sentits de circulació dels polígons industrials de Can Mitjans i Can Trias amb l’objectiu de millorar la fluïdesa del trànsit rodat.
  • Aparcament en calçada: Es delimiten i s’ordena l’estacionament en calçada per a turismes i camions per tal d’evitar situacions irregulars d’aparcament.
  • La seguretat viària: Es millora la senyalització i la disposició de les cruïlles per tal de reduir les velocitats de circulació i augmentar la seguretat viària.

L’obra serà executada per l’empresa CONTRATAS VILOR S.L., per un import total de 111.422,85 €, IVA inclòs. El termini previst de durada és de 40 dies naturals.