Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Aparcamiento

Trànsit i aparcament

INTRA desenvolupa estudis de trànsit i aparcament, no solament analitzant-ne les capacitats i càrregues, sinó també aprofundint en les seves conseqüències i externalitats, per tal d'oferir solucions que incloguin una visió completa dels efectes del vehicle motoritzat.

Regionals de trànsit

Regionals de trànsitEstudiar i analitzar l’impacte del trànsit permet garantir les connexions a la xarxa viària territorial i les relacions amb els principals sectors territorials amb una circulació de trànsit el més fluïda possible. La planificació i ordenació del trànsit està associat a l’objectiu de reduir-ne l’impacte i augmentar l’eficiència dels desplaçaments.

Plans d’estacionament

Aquests plans ordenen i exploten sistemes d'aparcament dintre i fora de la via pública, determinant els nivells d'oferta d'espai i demanda d'usuaris. En aquest camp s'inclouen també estudis més precisos per a la implantació o no de zones blaves, així com l'optimització d'aquest espais. L’aparcament és un element fonamental en la correcta planificació de la mobilitat sostenible i segura.

Plans d’estacionament Plans d’estacionament

Càlcul de capacitats

Càlcul de capacitats Analitzar i planificar la capacitat d’una via, nova infraestructura, carrer, etc. És essencial per garantir-ne el correcte funcionament. Aquests estudis permeten dimensionar i, per tant, desenvolupar el disseny més òptim i eficient per a cada cas.

Modelització macro i micro

Modelització macro i microSón eines que permeten avaluar diferents escenaris futurs davant de nous desenvolupaments o canvis significatius en la demanda. La modelització pot ser tant a escala local com regional.