Aquest portal web només utilitza cookies pròpies amb finalitats tècniques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment.
No obstant això, podria contenir enllaços a llocs web amb polítiques de privacitat alienes a les de INGENIERÍA DE TRÁFICO S.L.que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Més informació Acceptar
Consultores de movilidad

08/06/2016

12a Jornada Catalana de la Mobilitat

 12a Jornada Catalana de la Mobilitat 12a Jornada Catalana de la Mobilitat
Intra col·labora a la 12a Jornada Catalana de la Mobilitat organitzada per l'AMTU i que es celebra a Mollet del Vallès el dia 8 de juny de 2016. Enguany se celebra la 12a. edició de La Jornada Catalana de la Mobilitat, que cada any ha tingut un notable èxit d’assistents, assolint l’any passat el rècord de més de 300 persones, i en la qual hi participen experts nacionals i internacionals de reconeguda vàlua en el sector. El seu objectiu és oferir, a un públic format per tècnics, regidors i operadors de mobilitat, les millors experiències del camp de la mobilitat, amb bones pràctiques que els puguin ajudar a confeccionar uns serveis més eficients i sostenibles.El tema principal de la jornada d’enguany és “Reptes actuals del Transport Públic a Catalunya. El finançament i el Transport a la Demanda (TaD)”. Per tractar sobre aquest tema s’ha convidat a diverses personalitats d’àmbit nacional i internacional que explicaran la seva experiència en aquests camps, ja sigui en forma de ponència o en una taula rodona.